EĞİTİMDE ŞİDDETE HAYIR!!!

Öğretmen bir milletin mimarıdır. Geleceği kuracak olan nesilleri bugünden şekillendirir. Kim var ki hayatına bir öğretmen dokunmamış olsun. Bilginin, öğrenmenin, aydınlığın simgesidir öğretmen. Dünya ve teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin bir rehbere her zaman ihtiyaç duyulur. Öğretmen de gençliğin rehberidir. Hz. Ali “ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.” diyerek bir harf için kırk yıl değer biçiyor. Biz öğretmenler öğrencimizin iyi olmasından başka bir şey istemiyoruz oysaki.

Ne yazık ki eğitim camiasından bir öğretmenimiz öğrencisinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Biz de eğitimde şiddete hayır demek için bugün siyah giyerek tepkimizi göstermek istedik.

Bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını ümit ederek Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.  Camiamızın başı sağolsun..

08.04.2019 602

08-04-2019