Kayalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini sürekli kendini geliştiren bir anlayışla sunan, öğrencilerimizin yeteneklerinin ortaya çıkarılacağı bir okul oluşturmaktır.

Misyon: Türk millî eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermek, iletişime açık, sorumluluk duygusu yüksek, meslekî ve akademik alanlarda başarılı, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden, yeniliğe açık nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: * "Mustafa Kemal´i Anlamak" konulu fikir ve proje yarışmasında Türkiye Birinciliği * 2013-2014 Genç Kızlar Voleybol İlçe Birinciliği * 2013-2014 Masa Tenisi İlçe Birinciliği * 2014 "Akif´e Yolculuk" Şiir yarışmasında İlçe Birinciliği * 2014-2015 Genç Kızlar Masa Tenisi İlçe Birinciliği

Saatler: 08.00-16.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor Projesi" "Avrupa Komisyonu-Mesleki Beceriler Etkinlikleri" "Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi" "Beyaz Bayrak Projesi" "Beslenme Dostu Okul Projesi" "Okursuz Kütüphane Kalmasın" "Sıfır Atık Projesi"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ Program Consortium Member (2022 Turkish National Agency)

WEB - https://mackakayalarmvtal.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Atatürk Cad. Kayalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Blok No 54 Maçka/TRABZON

Yerleşim Yeri - Fatih Mah. Atatürk Cad. No:54 61750 Maçka/TRABZON

Ulaşım Belediye otobüsleri, özel servisler vb.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 26 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezindedir.